понеділок, 7 січня 2013 р.

Інфографічні роботи

Пропоную послуги з візуальної журналістики та з виготовлення інфографіки.
Нижче можна побачити приклади моїх інфографічних робіт з цінами

1. Велика складна інфографіка зроблена з кількох елементів (карти, таймлайни, діаграми, схеми, фото, і т. ін.), що об'єднані одною темою.
Робота включає: розробка концепту, підбір та обробку інформації, малювання або фотографування потрібних зображень, макетування та дизайн.
Якщо замовник надає ВСІ матеріали (включно з концептом) і потрібно їх лише подати інфографічно та змакетувати — ціна буде меншою, якщо надається лише ТЕМА, тоді ціна буде більшою. Діапазон: $200-500.
Приклади подібних робіт (зображення клікабельні):


Інфографічний розворот для «Газети по-київськи», 2010 рік.
До річних перших українських президентських виборів та референдуму була розроблена відповідна інфографіка. Концепт: показати візуально тодішні електоральні вподобання українців, а також кандидатів, які брали участь у тодішніх виборах: ким вони були тоді, і хто вони є зараз. Крім розробки концепту була знайдена цифрова інформація з результатами виборів та референдуму та конвертована в графічну, були намальовані карти, які разом з фотографіями та текстовими блоками були змакетовані у розворот.

Інфографічний розворот для «Газети по-київськи», 2011 рік.
Задачею було показати наслідки екологічної катастрофи в Угорщині. Основний акцент було вирішено зробити на території забруднення та наслідках для здоров'я людини. Після того як була знайдена відповідна інформація та підготовлені зображення стаття була змакетована на розворот.

2. Невелика складна інфографіка, що складається з одного, або кількох однотипних елементів. Діапазон цін: $200-300.

Інфографічний розворот для «Газети по-київськи», 2011 рік.
Концепт: показати еволюцію спортивної форми гравців київського «Динамо». Робота складалася з 3d-моделювання персонажів та малювання різних елементів одежі в 2d.

 
Інфографічний розворот для «Газети по-київськи», 2011 рік.
Результати виборів міських голів та до місцевих рад. Робота велася над малюванням карти та діаграм, а також з макетування.

3. Велика нескладна інфографіка, що межує з версткою та макетуванням, але від звичайної статті відрізняється цікавою концепцією та великою кількістю елементів. $100-300.

Спільний проект «Google-map» та «Газети по-київськи», 2011 рік. Робота складалася з якісного макетування та правильної розстановки відповідних місць на карті.

Розворот для «Газети по-київськи», 2011 рік.
Тут крім макетування було ще й коллажування, а також підбір фотографій.

Розворот для журналу «Корреспондент», 2008 рік.
До роботи входили: концепт — цікава ідея порівняти нездійснені проекти реконструкції Києва з  тими місцями, на яких вони планувалися. Тут крім ідеї та дизайну, також мій авторський текст статті. 

4. Невелика нескладна інфографіка, що складається з одного елементу: карти, діаграми, таймлайну, тощо. Від найпростішої інфографіки відрізняється цікавою ідеєю. $50-200.

 Інфографіка «Міста України за часом їх заснування». Поєднання карти і таймлайну.

Таймлайн про взаємостосунки гітлерівської Німеччини зі сталінським Радянським союзом.

Інфографіка про влаштування середньовічної друкарні, що ґрунтується на зображеннях того часу. 

5. Найпростіша інфографіка. За звичай це простенька карта або діаграма, що потребує лише технічної роботи. $ 10-50.


Із замовленнями прошу звертатися мейлом: mosaic@bigmir.net

P. S.: Наглядне порівняння складної та простої інфографіки на основі карти:
  
Виготовлення першої коштує $200, другої — $50. 

Немає коментарів:

Дописати коментар